Om

Hade OSA* på en låg- och mellanstadieskola som allmän assistent som ofta hjälpte lärarna med datorproblem och annat tekniskt.
Är diagnostiserad med Autistiskt syndrom och ADHD

Ville så gärna bli självförsörjande och komma bort från den nyckfulla Försäkringskassan att jag ignorerade den för mig helt olämpliga miljön mina symptom på stress och depression man kan säga att jag sprang rätt in väggen, reste mig borstade av mig tog sats och sprang in igen, eller hur man nu vill uttrycka det.
Resultatet blev i alla fall att jag brände ut mig och hamnade i en djup, djup depression där jag mest låg på sängen och ville dö, jag hade en detaljerad plan uttänkt. Jag har varit djupt deprimerad i över ett halvår nu. Jag har legat inlagd på psyket fått ny medicin och genomgått 2 omgångar ECT-behandlingar. Jag är långt ifrån bra är fortfarande extremt skör och orkar i princip inte med någonting.
Jag vill inte ha sjukersättning resten av livet men det kommer att dröja länge innan det är realistiskt att jag prövar igen.

Bor tillsammans med min bonus syster och våra katt Eskarina. Är vegan och asexuell, aromantisk och identifierar mig som non-gender alltså allmänt anti allt ;-). Ser däremot hyfsat kvinnlig ut. Tyvärr. Skulle hellre ha en kropp som ser ut om jag känner mig.

Tillbringat alltför många år inom psykvården innan de fick till rätt diagnos.

*Offentlig Skyddad Anställning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s