Vuxna människor har egen leksak i bilen

Var precis ute med soporna i vårt sanslöst äckliga soprum. När jag var på väg tillbaka till lägenheten med vår trogna dragkärra körde det fram en bil nästan utanför våran port. Ut stiger en kvinna, hon tittar upp emot lägenheterna och sträcker sig sedan in i bilen igen och börjar tuta som en galning, jag hoppar till och lider av det hemska oljudet hon frambringar istället för att antingen använda sig av mobiltelefon alternativt knata upp för trapporna/ta hissen till personen hon söker.
Hon tar en paus i tutande innan hon börjar igen precis innan jag hunnit fram till porten, jag rycker till och blir tvärsur vänder mig om och skriker ”men för i helvete, lägg av” kvinnan reagerar inte, hon är upptagen med att tuta och verkar strunta blankt i alla andra däremot är det några oskyldiga stackare som står emellan mig och det tutande fanskapet som ser smått oroliga ut, jag fortsätter in i porten och svär lite till när jag än en gång plågas av nya tutande.
Varför kan inte folk begripa att bilens signalhorn är till för att varna folk inte en leksak och inget man använder för att påkalla någons uppmärksamhet inne i en lägenhet för att man inte idds ringa/gå in i porten och ta hissen eller trapporna? Porten är alltid öppen så här dags så det är bara att knata in.
Kan man nu inte ta sig in för att man har jag vet inte hissfobi och dåliga knän eller nåt får man satsa på en mobil, det finns billiga med kontantkort om det är pengar det handlar om. Fast bilen såg ut att vara i gott skick och så även om jag så klart inte vet om den var hennes.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s