Julstress

Stressar just nu med de sista förberedelserna inför Skåneresa packar, lagar godis, delar medicin, inte åt mig dock då min dosett är förlupen. Attans skulle skickat blankett till FK om att jag skall vara assistent åt Bror någon gång under Julhelgen,förbenade myndighet med alla dessa blanketter man måste komma ihåg att fylla i och skicka in.

Har installerat blogprogram eftersom uppkopplingen hos Mamma brukar vara minst sagt knackig p g a lantliv med bristande täckning.

Skrivit önskelista till mamma som vanligt, men mina viktiga önskningar om jobb inkomst, vettig hjälp från rätt instans att hantera mitt liv och tocke sånt, den listan vet jag inte var jag skall skicka.

Ont i huvudet för lite mat och sömn och snart en flera timmar lång bilresa som startar i morgon bitti.

När vi kommer iväg imorgon beror förutom allt annat på hur lång tid det tar att hitta Eskarina den lilla gömmarkatten, just nu ligger hon och myser i soffan brevid mig,hoprullad till en liten mysig boll men så fort vi börjar packa ihop mer kommer lilla fröken att ana oråd och dumheter som att lämna lägenheten/sitt kära revir vill hon inte veta av och alla som har erfarenhet av katter vet väl hur skickliga de är på att just gömma sig? Isis bryr sig inte lika mycket och är mycket lättare att stoppa i reseburen och inte kan man förklara för Eskarina hur trist och ensamt det blir för henne utan oss. Eskarina mår inte alls bra av att vara ensam hemma även om någon kommer över och ser till mat och låda så blir hon olycklig vill inte riktigt äta och gömmer sig för kattvakten.

Nu skall jag stänga ner datorn och stoppa ner den i väskan så att den kommer med imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s