Uppdatering om lite allt möjligt

Just nu sitter vi redo åka ner på stan, först skall Syster till Försäkringskassan och sen skall vi gå på Second Hand och titta efter en vårjacka till mig. Just nu har jag på mig byxor och kavaj som är fyndade där för 75 kr!

De håller på att installera i trappuppgången nu skall varje lägenhet få ett datauttag i hallen där man kan få bredband från Tele2, tydligen skall man kunna skaffa konto där och sen koppla en sladd direkt till datorn och sen surfa och vara glad.
Nu har vi visserligen redan bredband men jag gick in på deras hemsida ändå av ren nyfikenhet för att försöka utreda hur det skulle fungera om man vill ha mer än en dator ansluten varav en kör Ubuntu, de har någon ”interaktiv tjänst” där man får ställa frågor till en ”kvinna” eller något slags program antar jag att man kan kalla det.
Hon begrep i överhuvudtaget inte vad jag pratade om och undrade varför hon inte förstod min fråga.
Varav jag trött skrev tillbaka ” det får du fråga dina programmerare om” 😉

Vi har nu kontakt med en landstingspolitiker som engagerat sig i mig och mina svårigheter att få rätt hjälp, han är psykoterapeut och har en kompis med kunskap om neuropsykiatriska utredningar. Vi skall nu försöka få tag i så mycket av min journal som möjligt för att hon anser att eftersom min utredning gjordes redan 1999 då man inte visste så mycket och jag dessutom var tungt medicinerad på den tiden borde jag ha rätt till en ny utredning och vill att den skall göras i Stockholm där det tydligen finns mer kunskap och Stockholm är större och vår lokala psykiatri är inte alltför imponerande.

Dessutom har han en kompis som jobbar i Eskilstuna som terapeut som har vårdavtal så kanske kan jag få träffa honom även om det är lite väl långt till Eskilstuna så det kan ju inte bli jätteofta eftersom vi helt enkelt inte har råd med det.

Det borras en massa i trappuppgången just nu vilket har gjort att jag använt mina hörselkåpor en hel del, men jag har ett litet sår strax bakom örat, vilket i sig är en bagatell men dels ligger glasögonskalmen emot där och sen trycker hörselkåporna emot så jag får ha på dem lite snett vilket klämmer mitt öra… jag vet, jag vet det är så synd om mig så.

Vi har bett dem att ta våran lägenhet så fort som möjlighet eftersom vi skall iväg och vi har en katt som är rädd för främmande karlar Eskarina och lilla rymmarkatten Isis så vill vi gärna vara hemma eftersom erfarenheten säger oss att dörren oftast lämnas vidöppen när de utför arbeten i alla lägenheter på kort tid.

Vi får ta bussen ner på stan då lilla Bast har ett väldigt dött batteri
anonymbast

Jag har nu fått mitt kära Nintendo DS lite och spelar det spel jag har och drömmer om att skaffa fler.

Här är en bild på mig när jag håller på att lära mig att spela MahJong den ligger redan uppe på Facebook så 😀

me

Annonser

One response to “Uppdatering om lite allt möjligt

  1. Pingback: Äntligen klar besiktningen för denna gång! « Livet som ett äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s