Hundvakter

Just nu har vi tagit Isis och Eskarina med oss och är hundvakter åt Godishunden, det är en Irländsk Setter som nu inte heter Godishunden men jag kallar henne det eftersom hon är något bortskämd och behöver motiveras med godis hela tiden, så fort hon har satt tassarna utanför dörren för att ta en promenad förväntar hon sig en godisbit, sen skall hon ha en när och har bajsat och så fortsätter det under dagen med godbit efter godbit.

När jag var ute med soporna hemma i går eftermiddag såg jag till min förvåning att det stod 3 polisbilar på andra sidan gatan från sophuset, jag gick in igen och surfade in på http://www.sn.se inget napp, jag refreshade sidan ett tag innan jag gav upp och gjorde annat. Hade TV4 nyheterna på i bakgrunden och lyssnade med ett halvt öra när de berättade att det skett ett mord alldeles i närheten av där vi bor, har samlat fakta lite här och där, 5 barn i åldrarna 6 till 17 har förlorat sin mamma, hon var 47 år, deras pappa är misstänkt för och har själv erkänt mordet.
Det är en tragedi och det finns inte mycket jag kan säga här som inte känns som ytliga fraser, men jag känner verkligen med dessa barn, jag hoppas att de får det stöd de behöver och att de kan vara till stöd för varandra, jag hoppas också att
17 åringen så hon/han inte känner att hon/han måste axla föräldrarollen nu.

Luften gick lite ur mig vid senaste Verksam mötet och jag börjar tvivla på att jag kommer att få någon hjälp att hitta ett vettigt, riktigt arbete, vilket gör mig ledsen och och ytterligare sänker mitt förtroende för ”systemet”

Isis är en liten tuffing men Godishunden är lite läskig ändå 🙂

Har köpt en ny mus till laptopen en röd, trådlös sak från Logitech, den hade inga problem med att jag kör Ubuntu utan det var bara att peta i batterierna och plugga in USB sändaren sen funkade det fin fint!

Min middag står i micron och vi har precis börjat titta på NCIS det började för en stund sen men vi pausade och ligger nu lite efter vilket är skönt för då kan man snabbspola genom reklam som numera dyker upp innan förtexterna har slutat, det kommer snart vara totalt omöjligt att se på TV ”live” när det mer rättvisande att kalla det reklam med programinslag än något annat… Jo, man kan ju titta på SVT men mycket av de vi vill se går inte där och jag vet inte om alla deras ”samarbetspartners” är inte mycket bättre med tanke på den eländiga tv-avgiften man måste betala för att man har en TV antingen man är intresserad av SVT:s program eller inte. Jadå, jag betalar tv-avgiften även om jag inte gillar den, jag är inte av den åsikten att man kan välja vilka regler man vill följa, man kan engagera sig politiskt och försöka ändra saker och ting däremot.

Förresten på tal om reklam varför måste man se på reklam när man går på bio, jodå jag förstår att reklamintäkter är bra och allt det där. Men om jag redan betalat dyra pengar för biljetten varför måste jag då dessutom se på reklam?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s