Åter hemma

Vi är nu hemma hos katterna igen! På vägen hem passade vi på att handla bl a på Willys det var inte roligtnbär jag sedan stod och försökte packa ner och förflytta kassarna till vagnen för det var fullt med folk som trängdes överallt och var allmänt högljudda.
På Rusta köpte vi en back att förvara kattmaten i eftersom dörren till skafferiet inte alltid stänger sig ordentligt och påsen med kattmat brukar då på något sätt hamna i tvättstugan… bitmärkena talar sitt tydliga språk om vilka som ”hjälpt” den dit. När jag började hälla över kattmaten hoppade Balder genast ner i lådan övertygad om att han hittat paradiset. Jag plockade ur honom och hällde i maten från resten av påsarna. Sen när jag kom ut i köket för att göra te låg de tre tomma kattmatspåsarna utspridda över golvet och Eskarina satt och åt på kycklingben som min syster slängt innan. Jag plockade upp det, tvättade händerna, fixade teet, slängde tebladen, vände ryggen till för att hälla i sojamjölk. Då kom dök Balder ner i soporna igen, denna gång spreds det ut teblad på golvet också. Men som tur var hade vi kvar lite pappersremsor sen sist Balder dödade hushållsrullen.

Annonser

One response to “Åter hemma

  1. Hahaha! Livet blir aldrig långtråkigt när man delar det med djur! Jag har två hundar som ser till att mitt liv inte faller in i slentrian. Som väl är rör de inte matpåsarna eller soporna… jag begriper inte hur de blev så väluppfostrade! 😛 Måste vara mitt alter-ego som fostrar dem medan jag ligger och sover.
    Men jag tycker det är sååå härligt när jag kommer hem och mattorna har skrynklat ihop sig och det ligger leksaker ÖVERALLT! …och två klubbade hundar sover i soffan som att inget hänt! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s